Blog

2023-as plus size molett trendek

2023.04.14 10:25

Az elmúlt években a plus size divat iránti érdeklődés folyamatosan növekedett, és a tervezők, a divatipar is fokozatosan felismerik a vásárlók változatos igényeit. A 2023-as plus size és molett ruha trendjei nagyban tükrözik ezt a változást és a plus size ruhák elérhetőségét és stílusosságát hangsúlyozzák.

BŐ és LAZA-

Az egyik legfontosabb trend, amely 2023-ban jelentkezik, az olyan bő, laza szabású ruhák, amelyek kiemelik az alakot, ugyanakkor kényelmesek és praktikusak. A bő, esésben lévő anyagok, mint például a selyem, a chiffon, vagy az organza, különösen divatosak lesznek, és lehetővé teszik a testkontúrok előnyös kiemelését. Az ilyen típusú ruhák az ünnepekhez vagy az elegáns eseményekhez is megfelelőek lehetnek, de ugyanúgy stílusosak a mindennapi viseletben is.

Geometria és élénk színek-

Egy másik trend, amelyre érdemes odafigyelni, a geometrikus minták és a merész színek kombinációja. A plus size ruhák számára is megjelennek a divatos színek, mint a rózsaszín, a sárga, a kék és a zöld, azonban ezeket gyakran olyan mintákkal kombinálják, mint például a csíkok, a négyzetek és a körök. Az ilyen minták és színek lehetővé teszik, hogy a plus size ruhák is figyelemfelkeltőek és modernek legyenek, és a viselőjük személyiségét is kifejezzék.

Öv

Az övtrend, amely az utóbbi években erőteljesen jelen van a divatban, továbbra is népszerű marad. Az övekkel ellátott ruhák lehetővé teszik, hogy kiemeljék az alakot, és a testkontúrok előnyös kiemelésével magabiztosságot és stílust kölcsönöznek. Az ilyen típusú övek lehetnek vastagabbak, szélesebbek vagy vékonyabbak, és lehetnek azonos színűek a ruhával, vagy kontrasztos színűek. Az övekkel ellátott plus size ruhák változatosak és stílusosak lehetnek, és megfelelnek az igényeknek az alkalmi viseletben és a mindennapi viseletben egyaránt.

Fenntarthatóság

Az egyre növekvő tudatosság a fenntarthatóság és az etikus divat iránny azt jelenti, hogy a plus size divat is egyre inkább figyelmet fordít ezekre a kérdésekre. Az elkötelezettség a fenntartható anyagok és gyártási folyamatok iránt jelentős hatással van a plus size ruhák tervezésére és előállítására. Az ilyen típusú ruhák környezetbarát anyagokból készülnek, mint például a bio-pamut, a len és a bambusz, amelyek gyártása és előállítása kevésbé károsítja a környezetet. Emellett a gyártók és a tervezők a víztakarékos technológiákra is összpontosítanak, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomot.

A nagyobb méretekre való odafigyelés továbbra is nagy hangsúlyt kap a plus size divatban. Az újabb és újabb modellek, mint például az A-vonalú ruhák, amelyek a derékrészen karcsúsítottak, de az alja széles, könnyed és légies, elősegítik az alak karcsúságát és nőiesebb megjelenést adnak a plus size ruháknak. Az ilyen ruhákhoz olyan anyagokat használnak, amelyek kényelmesek, légáteresztők és mozgásszabadságot biztosítanak. Az A-vonalú ruhák gyakran varázsolnak mosolyt az arcokra, amikor megjelennek az ünnepek idején, hiszen egyaránt alkalmasak lehetnek az ünnepi vacsorákra vagy a családi összejövetelekre.

Az oversize stílus továbbra is népszerű marad a plus size divatban. Az oversize felsők és kabátok könnyen kombinálhatóak a plus size farmerrel vagy szoknyával, és kényelmes és modern megjelenést kölcsönöznek. Az oversize kabátok lehetnek hosszabbak vagy rövidebbek, és lehetnek készítve vastagabb anyagokból, mint például a gyapjú vagy a bolyhos szövetek. Az ilyen típusú ruhák különösen alkalmasak a hideg téli hónapokra, amikor a plus size ruhák tervezése kihívásokkal járhat.

Az egyre növekvő online vásárlás iránti érdeklődés azt jelenti, hogy a plus size divat továbbra is fejlődik és változik. 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.