Blog

4 tény, ami miatt jó plus size nőnek lenni

2019.09.25 12:17

Igen, jól látod: van (legalább) 4 tény, ami miatt igenis jó dolog plus size nőnek lenni. Mielőtt azonban ezt részleteznénk, a plus size kifejezés manapság távol áll az egészségtelen életmódtól és az elhízástól. Gondolj csak Ashley Graham-re, a világhírű és gyönyörű topmodellre. Mert minden kétséget kizáróan a plus size kategóriába tartozik, egészségesen él és rengeteget sportol.

 

És ha már plus size: ha a kifutón sétáló modellek alakját nézzük, a nők nagy része plus size-nak számít. Leginkább azért, mert sok manökennel ellentétben van méretük. És ha egy nő okos, akkor ezt megtanulja kihasználni. Mutatjuk, mi az a 4 tény, ami miatt kifejezetten jó plus size nőnek lenni.

#1 - A plus size arc lassabban öregszik

 

Elég csak körülnézni a sztárvilágban. Azok a nők, akik nagyon (olykor kórosan) soványak, sokkal hamarabb kényszerülnek szembenézni a ráncokkal és szarkalábakkal. Vagy ahogy egyszer halottam valakitől: “mi, pufi arcúak, lassabban öregszünk.” És ez így igaz. Élvezd, hogy feszes, rugalmas és üde az arcbőröd. És persze törődj is vele, hogy sokáig megőrizd a simaságát.#2 - A plus size csajok gyakran jókedvűbbek

 

Hiába, az állandó sanyargatás nem tesz jót a léleknek. Csak összetöpöríti, akár idő a szőlőszemet a mazsolává válás útján. A plus size csajok sokszor sokkal jobban élvezik az életet: teljes energiabedobással élnek, jókat esznek és isznak, és megengedik maguknak, hogy jól érezzék magukat. Így igaz, ugye?

 

#3 - Vannak ruhák, amik rajtuk érvényelsülnek a legjobban

 

Dekoltázs. Melyik pasi ne lenne odáig érte? Habár egy jól megválasztott V-nyakú póló, ing, plucsi vagy ruha mindkinek előnyös, nem kérdés, hogy egy szép, telt dekoltázs jobban odavonzza a tekintetet. 

 

És ha már mellesleg ezen a ponton túllépünk, ne feledkezzünk meg a buja idomokról, az isteni homokóra alkatról. Ha megvan a tökéletes ruha, dobj egy övet a derekad legkeskenyebb pontjára, és voilá: máris pazar az összkép.

 

A kerek popsi kihangsúlyozásáról se feledkezzünk meg: egy szűkebb nadrág vagy egy megfelelő hosszúságú ceruzaszoknya tovább erősítheti az optikai élményt. Persze azért nem árt annak a popsinak egy kis edzés, hogy ne csak kerek legyen, hanem izmos is.#4 - Valójában könnyebb a ruhavásárlás

 

Sok plus size nő retteg a próbafülkéktől és az idegesítően kiszámíthatatlan koncekcióméretektől. Pedig a vásárlást simán elintézheted a kanapén ülve, a laptopodon kersztül. Ha már tudod, milyen fazon áll jól neked, elég néhány kattintás, és hamarosan házhoz kapot a megrendelt ruhákat. Az abutik.hu-n alap, hogy visszavesszük, ami mégsem tetszik, de ezzel egyébként a webshopok többsége is így van. Ha pedig úgy éreznéd, hogy mégis kimozdulnál shoppingolni, hajrá: a cipők és kiegészítők világában az üzletekben sem fogsz csalódni. 

 

A cikk megírása csak kíváncsibbá tett minket: Ti mivel egészítenétek ki a listát, szerintetek miért jó plus size nőnek lenni?

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.