Blog

Plus size divat - miért jó webáruházban vásárolni?

2019.09.27 13:18

A nők többsége - legyenek plus size méretűek vagy sem - kifejezetten szeret áruházakban bóklászva ruhákra és kiegészítőkre vadászni. Van abban valami csiklandozóan kellemes, amikor az ember lánya megtalálja a vágyott ruhadarabot, lecsap rá, majd a karján fityegő papírszatyorral beül valahová egy kávéra. Jó, esetleg egy sütire is. 

A bevásárlóközpontos zsákmányolásnak azonban árnyoldalai is vannak: az oda- és visszaút költsége, a parkolás és az imént említett kényeztető kávé-desszert kombó extra csapás a pénztárcának. Arról nem beszélve, hogy melyik nő ne lenne hajlamos impulzívan olyan dolgot is megvenni, amire igazából nincs szüksége? 

 

És bár tény, hogy a boltkórosság üzletkozpontos kiélésére nagy szükség van időnként - hiába, terápiás jellege van - sokszor hatékonyabb és gyorsabb online vásárolni, egy webáruházban. Mutatjuk, miért.

 

#1 - Nagy méretű vagy kis méretű ruha, mindegy: az otthon kényelme pótolhatatlan

 

Pizsiben? Ágyból? Egy forró csoki mellől? Délután egy félórácskát? Igen, ha webáruházban vásárolsz, ez mind lehetséges. Ha van nálad egy telefon, laptop vagy tablet, bárhol, bármikor shoppingolhatsz. És még valami: ha otthon vásárolsz, búcsút inthetsz a szatyorcipelésnek, ráadásul jó eséllyel találhatsz akciós termékeket is.

 

#2 - Plus size próbafülke probléma, viszlát!

 

Igazából nem kell ahhoz molett nőnek lenni, hogy egy hölgy úgy érezze, a próbafülke az ördög játszótere. Kicsi, szűk, meleg és túl erős bent a fény. Ha annyiszor 20% kedvezményt kapnánk, ahányszor könnyekkel küszködve kisomfordáltunk a próbafülkéből a klasszikus “semminemálljólnekem” életérzéstől lesújtva, rengeteg pénzt megspóroltunk volna.

 

Ám ha a weben vásárolsz, nincs próbafülke macera. Amikor ugyanis kiszállítják a kiválasztott ruhákat, azokat otthon próbálhatod fel, teljes nyugalomban. Nincsenek vizslató tekintetű eladók, sem pedig “kérhetnék ebből egy számmal kisebbet?” típusú bosszantó kiáltások a szomszéd fülkéből. Tökéletes!#3 - Egy webáruház kínálatából gyerekjáték válogatni

 

Ha bemész egy boltba, akkor csak módszeres cirkálással tudsz tájékozódni az árukészletről. Vállfákat kell húzogatni és méretet keresgélni, mert persze mindig a neked való darab van a kupac legalján. Nem így egy webáruházban! 

 

Egy webáruházban elég pár kattintás, és máris szűrheted a találatokat: ruhák, kabátok, nadrágog, szoknyák, tunikák. Sőt, azt is rögtön láthatod, hogy az egyes ruhák milyen színekben elérhetőek. Mind külön menüpont alatt rejtőznek, a kis fotókon pedig az is látszik, hogy néz ki az adott ruhadarab, ha egy hús-vér nő testét öleli körbe, nem pedig egy szinte kétdimenziós (értsd: oldalnézetből szinte papírvékonyságú) próbababa nem létező idomain. 

 

#4 - Online vásárlásból közösségi élmény

 

Ha akarod, az online vásárlás is simán lehet csajos program. Trombitáld össze a barátnőidet, és válogassatok közösen a webáruház kínálatából. Ilyenkor is igaz: több szem többet lát. Sőt, duplázni is ér: tartsatok közös próbálgatós szeánszot, így biztosan kapsz őszinte véleményt arról, hogy az adott ruhadarab jól áll-e vagy sem. Ami tetszik, az máris mehet a szekrénybe, ami pedig nem elég tökéletes, azt visszaküldheted. 

 

A csajos webáruházas vásárlás külön előnye, hogy ha közösen rendeltek, akkor a kiszállítási díjon is osztoztok. Sőt, akár a visszaküldés költségét is eloszthatjátok. 

 

Ti szoktatok netről ruhát rendelni? Milyen tapasztalataitok vannak?

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.