Blog

9 bosszantó mondat, ami felborzolja egy plus size nő idegeit

2019.10.10 08:56

Van, aki tényleg csak jót akar. Van aki kifejeztten szeretne odaszúrni egyet. Mondjuk azért, mert saját magával vannak problémái. És akad, akinek csak szimplán rémes napja van, és valamiért pont rajtad tölti ki. 

Egy biztos: ha egy nő a plus size/molett/nagyméretű és egyéb címkékkel ellátott kategóriába tartozik, garantáltan találkozott már az alábbi mondatokkal. Még jó, hogy az extrának vélt kilókhoz gyakran átlagon felüli humorérzék társul!

Lássuk, mi az a 10 legbosszantóbb mondat, amivel viszonylag könnyű felborzolni egy plus size nő idegeit.

#1 - “Mondjuk az arcod nagyon szép!”

 

….hangzik el azzal az arckifejezéssel, amiről tudod, hogy ezt a kijelentés olyan távol áll az őszinteségtől, mintha a bolti konfekcióméret a valódi méretektől. Reakcióként szívesen megdicsérnéd az illető cipőfűzőkötési technikáját, de inkább visszafogod magad.

 

#2 - “Nyugi, azért vannak olyan pasik, akik pont az ilyen csajokat szeretik.”

 

Úgy érted, hogy az élő nőket? Ez nagyon kedves. Már kezdtem aggódni, mert tegnap majdnem leugurítottam egy pohárka arzént, de szerencsére nem. Úgyhogy még élek. És versenyben vagyok!

 

#3- “Ha fogynál egy kicsit, elképesztően dögös lennél.”

 

Nem mondod! Amúgy te próbáltad már, milyen érzés intelligensebbnek és empatikusabbnak tűnni azáltal, hogy csöndben maradsz?#4 - “Irigyellek: jó lehet, hogy nem jársz edzeni és nincs lelkiismeretfurdalásod.”

 

Én is irigyellek: jó lehet, hogy nem tudod magadról, mennyire érzéketlen vagy. Egyébként én is járok edzeni, ráadásul nem csak terembe. Néha olvasok is. Tudod, az agynak is kell a sport. 

 

#5 - “Tök jó lenne, ha te is jönnél shoppingolni a plázába, csak azért nem hívtunk, mert féltünk, hogy ott nem találsz neked való méretet.”

 

Világos. Emiatt ne érezd rosszul magad. Én sem fogom, amikor otthon bekuckózom egy finom vacsi mellett, és közben kényelmesen vásárolgatok a neten. Azért arra majd figyelj, nehogy a pláza fotocellás ajtója odacsukja azt a hatalmas arcodat. 

 

#6 - “Bárcsak én is bármit megehetnék, amit szeretnék!”

 

Bárcsak én is kimondanék mindent, ami eszembe jut, még akkor is, ha az bántó! Jé, nem is volt olyan nehéz!

#7 - “Sosem értettem, mi a baj azzal, ha valakit lekövérezünk, és miért oké, ha valakinek beszólnak a vékonysága miatt.”

 

Egyik sem oké. Méretek alapján nem minősítünk embereket. Arra ott van egy csomó más dolog: például a jószándékúság. Ismered a szót, ugye?

 

#8 - “Neked legalább van melled.”

 

Kösz, tudom, és imádom is! 

 

#9 - “A sötét slankít, tudtad?”

 

Valami dereng. Sötétben például pont akkora vagyok, mint te, mert nem látszom. Amúgy imádom a színes dzsekiket és kabátokat, te is beszerezhetnél egyet, hogy jobb kedved legyen!Fogadni mernénk, hogy még számtalan hasonló mondattal találkoztatok már. Mit hagytunk ki? És persze arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen reakcióval szoktátok visszaverni a galád szótámadást.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.