Blog

Még hogy a plus size csajoknak nincsenek jó tanácsai a vékony nők számára

2019.10.20 20:06

Az esetek többségében a molett, plus size, duci és nagyméretű nők kapják a bölcselkedést karcsúbb társaiktól. Mert aki vékony, az nagyon sokszor úgy gondolja, nála van a darázsderék esszenciája. Tény, hogy a vékony, sportos nők elenyésző százalékban köszönhetik irigylésre méltó alakjukat a genetikának. Többségük valóban sokat tudn a helyes táplálkozásról, és a konditeremben sem tétova arccal cikáznak az eszközök között.

Mindemellett az is igaz, hogy ők gyakran átesnek annak a bizonyos pacinak a másik oldalára. Pontosan ez az oka annak, hogy ők is tanulhatnak valamit a plus size csajoktól, akik viszont életigenlés témában szakértők. Nem véletlenül mondja több pasi is, hogy a molett csajokban az a jó, hogy szórakoztatóak, és egyszerűen jó a társaságukban lenni.

#1 - Az étel élet - avagy ne hívd bűnözésnek az alkalmi pizzaevést! 

 

A pizzának is vannak érzései, és nem érdemli meg, hogy bűnnek nevezd és a pokol bugyrába száműzd! Jó dolog odafigyelni az egészséges életmódra. A koleszterinszint, a vércukorszint, az izmok, és sok más testrészünk is hálás érte. De az állandó, már-már kényszeres kalóriaszámlálgatás valóságos balhorog a léleknek és a jókedvnek. Nem kell mindig tökéletesnek lenni: néha egyszerűen csak érezd jól magad, az sokkal többet ér!#2 - A konditerem nem dodó: nem fog kihalni!

 

Más szóval: megvár. Sőt, brit kutatók kimutatták, hogy az edzőtermek abszolút nem sértődnek meg, ha néhány napig nem mész feléjük. A sport igenis fontos, de azon mindenképp érdemes elgondolkodni, hogy vajon mit próbálsz kompenzálni a napi szintű edzéssel. 

 

Rengeteg plus size csaj jár rendszeresen sportolni. Ám amikor tiszteletét teszi náluk a “ma otthon maradok, és pihenek” érzése, behódolnak neki. Csak mert a lélek boldogsága legalább olyan fontos, mint a testé.

#3 - Itt élet - Ott ítélet?

 

Megfigyeltük, hogy a molett csajok sokkal elfogadóbbak. Pontosan tudják, hogy nem tökéletesek, és nem érzik jobbnak magukat attól, hogy pálcát törnek mások teste fölött. Saját tapasztalatuknak köszönhetően tisztában vannak vele, hogy a plusz kilók, a narancsbőr vagy épp a visszerek felbukkanása hátterében ezer dolog lehet, nem csak a helytelen táplálkozás vagy a sport hiánya. Nem bántanak, mert túl jól tudják, mennyire fáj a rosszindulatú és kéretlen kritika. Tehát ha valamiben érdemes a plus size nőkre felnézni, az az empátiás készségük. A nők pillanatok alatt tudnak egymás ellenségévé válni. Rivalizálásban jobbak vagyunk, mint a külön csapatnak szurkoló focimeccs nézői. Ugyanakkor a nők abban is verhetetlenül profik, hogy támogassák és segítsék egymást. Eszméletlen erő rejtőzik bennünk, amivel csodákat tehetünk. És nem jobb lenne egy olyan világban élni, ahol a nők összetartóak és szeretettel fordulnak egymás felé?

 

Ti milyen jótanácsot tudnátok adni azoknak a nőtársaitoknak, akik túlságosan a sport és az egészséges életmód megszállotjai? 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.