Blog

Palvin Barbara kövér lett?

2020.10.23 11:06

Palvin Barbi kövér lett? - A kérdés, ami annyira felesleges, mint azon töprengeni, szükséged van-e pufi dzsekire télen?

Lássuk először is a címben szereplő két kérdést!

Palvin Barbi kövér? Ezzel az erővel azon is morfondírozhatnánk, hogy tudnak-e a pingvinek tollboában rúdtáncolni vagy hogy humánus-e a világítás a próbafülkékben? Nos: nem, nem és nem!

És másodszor: szükséged van pufi dzsekire télen? Mondanunk sem kell, igen, pontosan úgy, akár a zug-csokoládéra a konyhaszekrényben, hiszen mindkettő abban segít, hogy átmelegítse a tested és a lelked a hideg, téli napok cidrizős egymásutánjában! 

No, de ízlelgessük még egy kicsit ezt a roppant megosztó PalvinBarbis kérdést, akár egy finom forró csokit!

A dzseki szabása optikailag nyújtja az alakot, és közben persze pihe-puha és meleg, hogy a legnagyobb hidegben is hű társad legyen!Palvin Barbi kövér, akár egy bélelt pufi dzseki? 

 

A sokféle reakcióból kiindulva Palvin Barbi testtömegindexe relatív. Van, aki szerint a 175 centis, 54 kilós lány kövér. És bár a legtöbb nő csak nyálcsorgatva álmodozik arról, hogy egy ilyen magassághoz ilyen szolid kis számot mutasson alatta a mérleg, az ítélkezés sem súly-ügyben, sem más témában nem menő.

 

A modellvilág kilogramm-központú álvalósága helyett sokkal fontosabb az egészség. Mert amíg az egyik ember akkor sem hízik meg, ha egész álló nap nutellával töltött cukorszórásos kürtőskalácsot eszik a pizzája után, a másik genetikája szinte mágnesként vonzza a kilókat. Azonban az tény, hogy ha valaki sportol és egészségesen táplálkozik, akkor jól fogja érezni magát a bőrében. Még akkor is, ha néha beköszön hozzá egy nutellával töltött cukorszórásos kürtőskalács.

 

Az egyenSÚLY tehát nem azt jelenti, ha a mérlegek halálra unják magukat, mert mindenki ugyanannyi kiló, hanem az, ha EGÉSZ-séges vagy, és a bosszúságok ellenére az életed mérlegén a mosoly van túlsúlyban.

 

Lepd meg magad egy pufi dzsekivel! - Jobb, mint Palvin Barbi súlyán rugózni

 

A színeket nem érdekli a méreted, viszont mindig feldobják a hangulatodat!

 

Habár az online ruhavásárlásnál kimarad a próbálgatás öröme, azért van abban némi felemelő, amikor a kanapédon kucorogva néhány gombnyomás után már úton is van feléd a kiválasztott kincs.

 

Perceken belül itt van a fogvacogtató zimankó, és mivel fázni nem szexi, érdemes beruházni egy vastagon bélelt pufidzsekire, amely kis híján annyi fazonban és színben kapható, mint ahány kiló Palvin Barbi. (54, ugyebár!) 

 

A “már megint lefagy a derekam” típusú csajoknak a hosszabb szabást ajánljuk, ami ráadásul az alakot is nyújtja, úgyhogy plus size méret esetén is előnyös.

 

És ha van valami, amit nem érdemes kihagyni, az a (mű)szőrmés kapucni: mert amíg a sapka ellentmondást nem tűrően lelapítja a hajad, a szőrmével szegélyezett csajosan csinos csuklya pontosan tudja, hogy a frizurát a röpködő mínuszokban is óvni kell!

 

Konklúzió: viszlát Palvin Barbi súlya, helló, menő kabátok! Te már beszerezted a szezon kedvenc pufi dzsekijét?

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.