Blog

Miért elengedhetetlen a kis fekete ruha moletteknek?

2022.01.30 16:39

Miért elengedhetetlen a kis fekete ruha moletteknek?

A kis fekete ruha moletteknek olyannyira számít alap elemnek mindannyiunk ruhatárában, mint ahogy a legtöbbünknél a gabonapehely fogyasztása a reggeli rutin részét képezi. Az egykor a gyász szimbólumaként szolgáló női ruhadarab hosszú utat tett meg ahhoz, hogy az elegancia és az időtlenség szimbólumává váljon.

1926-ban született meg az első LBD (little black dress) Coco Chanel, francia designer által, amit az amerikai Vogue egyszerűen “Chanel Fordjának” nevezett. Továbbá kijelentették, hogy ezt a ruhát az egész világ viselni fogja, mivel olyannyira könnyen illeszkedik a különféle női testalkatokhoz illetve ízlésekhez. Milyen igazuk lett! Ez a női ruhadarab nagyban megváltoztatta a nők öltözködési szokásait is, mivel egy rendezvény előtt már nem kellett órák hosszat ruházkodniuk, hogy csinosan jelenjenek meg.Azok a nők, akik inkább a farmer-póló kombinációt preferálják, nekik a kis fekete ruha körüli felhajtás nem igazán érthető. Pedig rengeteg oka van annak, hogy miért érdemes a szekrényünkben legalább egyet tartani. Akik idegenkednek a feketétől, azok is találnak csinos modelleket a teljes plus size ruha kínálatban! Mégis érdemes velünk maradni és megismerni a kis fekete ruha titkát!

 

Coco Chaneltől Oprah-ig, ez a ruha kiállta az idő próbáját

 

Bizonyára már mindannyiunknak volt olyan ruhadarabja, amit nagyon szerettünk, de sajnos a divat trendek folyamatos változása miatt a szekrényünk mélyére kellett rejtenünk. 

 

Nos, ez nem egy olyan dolog, ami miatt aggódnunk kellene, ha van a tarsolyunkban egy kis fekete ruha molett alkatra

 

Mindenkin csodálatosan fest!

 

Egy másik ok, amiért szeretni kell a kis fekete ruhát, az a tény, hogy a különböző testalkatú és stílusú nőkön is hihetetlenül néz ki. 

 

Arról nem is beszélve, hogy a letisztultsága miatt tetszés szerint kiegészíthetjük az ízlésünknek megfelelően. Legyen az a kedvenc állatmintás magassarkúnk, egy fonott öv vagy akár egy statement nyaklánc - a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

 

A kis fekete ruha moletteknek hihetetlenül sokoldalú

 

Ha van egy LBD a szekrényünkben, nem kell minden egyes alkalommal új ruhát vásárolni, akár egy szakmai rendezvényen vagy egy randevún veszünk részt. Sokoldalúságának köszönhetően bármilyen esemény kapcsán viselhető.

 

Amennyiben professzionális megjelenés a cél, akkor csak annyi a dolgunk, hogy hozzáadunk egy csodaszép blézert és egy magas sarkú cipőt az öltözékünkhöz. Hétköznapi rendezvényeken pedig viseljünk hozzá egy farmerdzsekit és egy tornacipőt!

 

Last minute outfitnek is tökéletes

 

Minden nő egyetért abban, hogy nehéz eldönteni, mit vegyen fel, még akkor is, ha a szekrény tele van ruhákkal. Még nehezebb, ha az utolsó pillanatban hívnak meg egy eseményre vagy randevúra. 

 

Ekkor lép színre a kis fekete ruha moletteknek - személyes szuperhősünkként kisegít az utolsó pillanatban. Mivel mindenféle testalkatnak hízeleg, és könnyen feldobható bármilyen kiegészítővel, csak néhány percre lesz szükségünk, hogy úgy nézzünk ki, mintha a Vogue-ból ugrottunk volna elő!

 

A fekete karcsúsítja a testet

 

“Ettől a ruhától kövérnek tűnök?” - Valószínűleg ez a kérdés a legtöbb férfi rémálma. Az igazság az, hogy vannak olyan színek és nyomatok, amelyektől optikailag nagyobbnak tűnhetünk, de a békesség megőrzése érdekében a párunk erre nem mindig hívja fel a figyelmünket. 

 

Egy kis fekete ruhával emiatt nem kell aggódnunk, ugyanis vizuálisan csodálatos módon slankít és hosszabbít. Tehát azokon a napokon, amikor nem érezzük magunkat annyira magabiztosnak, a kis fekete ruha egy kötelező darab. 


Reméljük, hogy a felsorolt okokkal sikerült picit felcsigázni a kis fekete ruhák iránt! Nemsokára újabb izgalmas tartalommal érkezünk, addig is ismerkedj plus size kínálatunkkal!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.