Blog

Útmutató nagy méretű ruhák vásárlásához

2022.01.30 16:49

Útmutató nagy méretű ruhák vásárlásához

Nagy méretű ruhák? Gömbölyű alkatra, természetesen! Megtölteni a szekrényünket olyan nagy méretű ruhákkal, amelyekben egyszerre jól érezhetjük magunkat, és amelyek a kerekded idomainknak is hízelegnek, kulcsfontosságú ahhoz, hogy szépnek és magabiztosnak érezzük magunkat. 

De honnan fogjuk tudni, hogy mi működik a legjobban számunkra? Ezért hoztuk létre ezt a kis útmutatónkat, hogy segítő kezet nyújtsunk a nagy méretű ruhák vásárlásánál.

Ismerjük meg a testi adottságainkat!

Az egyik módja annak, hogy könnyen megállapítsuk, melyik ruhatípus fog a legjobban állni számunkra, ha ismerjük a testünket. Ez ugyanis nagyszerű kiindulópont lehet, ha olyan öltözködési stílusok után kutatunk, amelyek segítségével csodálatosan érezhetjük magunkat a bőrünkben.

Mérjük meg magunkat!

 

Szánjunk időt arra, hogy megfelelően megmérjük a mellkasunkat, a derekunkat és a csípőnket. Ez nagymértékben leegyszerűsíti a dolgokat, különösen, ha online vásárlásról van szó. 

 

A méretezés üzletenként nagymértékben eltérhet, ezért kihívást jelent, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy mik a számunkra legmegfelelőbb méretek. 

 

Kezdjük az alapokkal!

 

Melyek azok az alapvető női ruhadarabok, amelyeket érdemes a gardróbunkban tartani? Következzen egy maroknyi az abszolút kötelező nagy méretű ruháink közül!

 

Egy statement egyberuha

 

Minden nőnek szüksége van egy megbízható statement egyberuhára. Akár állásinterjúra, akár egy esti összejövetelre készülünk a barátokkal, minden bizonnyal jól fog jönni, ha van egy ilyen csinos és nőies darab a tarsolyunkban. 

 

Egy jól szabott felsőrész

 

Egy jó minőségű, jól illeszkedő női felső, blúz vagy ing minden nő számára kötelező. Könnyen belebújtathatjuk a kedvenc farmerünkbe, vagy akár blézerrel és szoknyával is párosíthatjuk egy irodai hétköznapra.

 

Tunika

 

A tunika egy olyan női felsőrész, amely tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és divat között, és pontosan emiatt nélkülözhetetlen minden női ruhatárban.

 

Egyes fazonjai akár önmagában is viselhetőek, de egy leggingsre vagy egy nadrágra felkapva is tökéletes outfitet alkothatunk a segítségével. 

 

Kerüljük a zsákszerű nagy méretű ruhák vásárlását!

 

Évek óta él az a divat tévhit a molett nők körében, hogy minél nagyobb a ruha, amit viselnek, annál jobb - mivel ápol és eltakar. 

 

Mindazonáltal, bár a lazább szabású ruházat hízelgő is lehet, kulcsfontosságú a megfelelő stílus kialakítása, hogy a lehető legjobb összeállítást kapjuk. 

 

Így tehát, ha bő szabású felsőt viselünk, akkor azt javasoljuk, hogy párosítsuk egy ceruzaszoknyával vagy testhezálló farmerrel. Ez biztosítja a lehető legjobb megjelenést számunkra! Ha érdekelnek további plus size “ruha parák”, akkor egy korábbi blogcikkünkben olvashatsz róluk. 

 

Játsszunk a textúrákkal!! 

 

Ne érezzük úgy, hogy ragaszkodnunk kell az olyan nagy méretű ruhákhoz, amik túl egyszerűek vagy egyszínűek! Ugyanis a különböző textúrák beépítése a gardróbba nagyszerű módja annak, hogy feldobjuk az öltözködési stílusunkat. 

 

Nagyon sok szórakoztató módja van annak, hogy játsszunk a textúrákkal a ruhatárunkban. Gondoljuk át, mely darabokkal vagy kiegészítőkkel tudnánk kiemelni az összeállításainkat!

 

Válasszuk azt, amiben jól érezzük magunkat!

 

A nap végén az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a viselt ruházatban. Ezért mindenképpen érdemes megfontolni, hogy mely darabok adják a legnagyobb magabiztosságot, és töltsük meg szekrényünket olyan lehetőségekkel, amelyek szabályosan megszólítanak. 


Reméljük, hogy hasznodra válik majd ez a kis útmutatónk a következő vásárlásod alkalmával. Nemsokára további érdekes cikkek érkeznek majd a blogunkba, addig is, ha bármi kérdésed adódna, akkor keress minket bátran!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.