Blog

Milyenek a nagy méretű, női divatos ruhák?

2022.01.30 16:54

Milyenek a nagy méretű, női divatos ruhák?

Bár egyikünk sem akar a trendek rabszolgája lenni, és mindig csak azt másolni, ami az adott időszakban népszerű, mégis hasznos, ha szorosan figyelemmel kísérjük, milyen női divatos ruhák számítanak trendinek, milyenekre összpontosítanak a divatházak, és mi lesz a divat az elkövetkező hónapokban és években. 

Míg 2021 a kényelmi viseletről szólt, ez az év már remélhetőleg a normális kerékvágásban folyatódik. Ezért számos nagy divatirányzat visszatérését várjuk, miközben a kényelmes viselet és az ultramodern megjelenés néhány egyedi fúzióját is láthatjuk majd.A kötött női divatos ruhák továbbra is velünk maradnak!

 

Legyen szó pulóverekről, kardigánokról vagy ruhákról, a kötöttáru továbbra is velünk marad, és ugyanolyan elegánsan néz ki, mint valaha. 

 

A kötött blúzok, overálok, kabátok és kardigánok pompásan néznek ki, különösen a molett hölgyeken. Hiszen remekül idomulnak a test gyönyörű vonalaihoz, és egyben hihetetlenül hangulatosak is. 

 

Egy csodaszép, pihe-puha kötött garbó egy magas derekú ceruzaszoknyával vagy bő nadrággal kombinálva például remek mindennapi viselet lehet.

 

Szoknyák

 

Annak ellenére, hogy a nadrág főleg a kényelme miatt nagy népszerűségnek örvend, a csinos szoknyák egyre vonzóbbá válnak, különösen a molett testalkatú hölgyek számára. 

 

Ez egyáltalán nem meglepő, mivel a szoknya egy igazán sokoldalú ruhadarab, amely szinte minden típusú blúzhoz és felsőhöz használható. Az elkövetkezendő szezonban érdemes a magas derekú fazonokat előnyben részesíteni, mivel remek opciót nyújt a derékrész kiemelésére. Ezt pedig még megspékelhetjük egy a derékra elhelyezett övvel.

 

Maxi ruha

 

Nagyon sok ember körében él még ma is az a tévhit, hogy a maxi ruhákat csak a gazella testalkatú hölgyek viselhetik. Pedig ez egyáltalán nem igaz. A plus size ruhák egy molett nőnek is fantasztikusan állhatnak, csupán a megfelelő kialakítású modellt kell megtalálni. A viselésükkor a szem le-föl jár a ruhán, így optikailag hosszabbnak láttatja a testet. 

 

Ezért mindenképpen érdemes a forró nyári napokra beszerezni például egy gyönyörű szép pasztell színű maxi ruhát - a feketét és a sötét színeket pedig egy kicsit mellőzhetjük végre. Ugyanis ez az év arról szól majd, hogy felkaroljuk az élénk színekkel és mintákkal kombinált darabokat!

 

Mix & match 

 

A divattörténelem egy pontján a minták eltűntek a divat színteréről, de az utóbbi időben kezdenek ismét visszatérni. 2022-ben pedig még inkább előtérbe kerülnek majd, különösen a plus size ruházati piacon. 

 

Miért? Nem csak azért, mert egy jól megválasztott print egy átlagos ruhát nyolcasról tízesre tud emelni, hanem amiatt is, mivel egyes nyomatok segíthetnek karcsúbb megjelenést kölcsönözni a kerekdedebb idomokkal rendelkező hölgyeknek. 

 

Valószínűleg a függőleges csíkozás lesz az uralkodó, különösen akkor, ha egyszínű árnyalatokkal párosítják. Ez ugyanis az egyik legjobb módja annak, hogy elrejtsük a testünk azon részeit, amire nem igazán vagyunk büszkék. 

 

A virágok januárban nyílnak

 

Nem, nem kell tavaszig várni, hogy virágmintákat viselhessünk. Ez még inkább igaz, ha plus size ruházatról van szó, mivel a virágmintás darabok igazán csábítóak, és könnyed megjelenést varázsolnak. 

 

Egyre népszerűbbek az overálok

 

Az évek során számos plus size ruházati trend jött és ment, de véleményünk szerint az overálok még nagyon hosszú ideig velünk maradnak majd. Ezen nem is kell csodálkozni, mivel rendkívül kényelmesek és mindeközben igazán divatos női ruhának számítanak. 

 

Segítenek megnyújtani a testet, és karcsú alakot varázsolnak, emellett pedig élénkebbé is teszik a viselőik megjelenését. 


Ha további kérdés felmerülne ezekkel a trendekkel kapcsolatban, akkor keress minket bátran!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.