Blog

Hogyan találjuk meg a legjobb nyári szoknyákat moletteknek?

2022.02.23 17:44

Hogyan találjuk meg a legjobb nyári szoknyákat moletteknek?

Ahogy az időjárás melegszik, lassacskán előkerülnek a szoknyák is a szekrény legmélyéről. Bár a melegítőnadrág viselése tűnhet az új normának, mégis a nyári szoknyák moletteknek is a gardrób időtlen alapdarabjainak számítanak. 

A legtöbb nőnek átlagosan három-öt szoknya legalább van a tarsolyában - a hétköznapitól kezdve a professzionális stílusúig, mivel így garantáltan talál majd egy olyan darabot, amely illik az adott alkalomhoz.

A szoknya kiválasztása

Ha egy olyan szoknyát kell választani, amely hízeleg az alkatunknak, nem szükséges egy konkrét szabás vagy szín mellett letenni a voksunkat. Nagyon sok lehetőség van, csak hajlandónak kell lennünk egy kicsit kísérletezni.

Próbáljunk ki például olyan stílusos nyári szoknyákat, amelyeknek az eleje rövidebb, a hátulja pedig hosszabb, vagy egy rövidebb minit, amely magasabb derékkal van ellátva. Mindkét szoknyastílus remekül működik a kerekded testalkaton, a természetes karcsúsító tulajdonságaik miatt.





Maxiszoknya

 

Abban az esetben, ha még kezdőnek számítunk a szoknyák világában, akkor nem könnyű eligazodnunk a rengeteg molett alkatra kínált szoknya között. Ilyenkor a maxi fazon remek alternatívát nyújthat, mert elfedi a test alsó részét, és helyette inkább a derékvonalunkra irányítja a figyelmet. 

 

Miniszoknya

 

A miniszoknyáról az a tévhit él általában, hogy a viselése csak a gazella alkatúak kiváltsága, ha azonban molettként formás virgácsokkal rendelkezünk, és szeretnénk is megmutatni őket, akkor ezen egy percig sem kell gondolkodnunk, mivel a testalkattípusunk szerint sokféle lehetőség közül választhatunk. 

 

Ha dús idomokkal rendelkezünk, de keskeny a vállunk és a derekunk, akkor érdemes az utóbbit kiemelő, deréktájon karcsúsított szoknyafazont választani. Abban az esetben viszont, ha kicsi a mellünk, de széles a derekunk és a hasunk, akkor kerüljük a testhez simuló szoknyát - válasszuk helyette inkább az egyenes fazont. 

 

Amennyiben a széles vállunkhoz keskenyebb csípő társul, ajánlott a lefelé bővülő, rakott, vagy húzott szoknyát előnyben részesíteni, amely vizuálisan szélesíti a csípőnket. Végezetül pedig, ha a pocak, a mell és a derék is kerekded, a mell alatt karcsúsított és lefelé bővülő modellek az ideálisak számunkra. 

 

Klasszikus stílusú nyári szoknyák moletteknek

 

Talán a ceruzaszoknya az egyik legnőiesebb, legelegánsabb és egyben legszexibb ruhadarab egy nő gardróbjában. Sokan közülünk azonban azt hiszik, hogy csak a nádszálvékonyaknak áll jól. Őket szeretnénk most felvilágosítani, hogy igenis a plus size testalkatúakon is kifejezetten előnyösen mutat - főként az alma típuson, mivel a testünk vékonyabb, alsó régióra irányítja a figyelmet. Általában a hosszúságot nézve az az előnyös, ha a szoknya éppen térd fölött végződik, de itt érdemesebb az alkatunknak és a magasságunknak megfelelően megválasztani a hosszát. 

 

Az A-vonalú nyári szoknyák moletteknek nem csoda, hogy kiérdemelték a jolly joker megnevezést. Ez az egyetlen olyan fazon ugyanis, amely plus size és vékony testalkatú nőknek is egyaránt jól áll. Tehát, ha elakadnánk abban, hogy milyen szoknyatípus mellett tegyük le a voksunkat, akkor érdemes legelőször ezt választani. Az A-vonalú darabok között találhatunk rakott szoknyákat is, ezekkel azonban nem érdemes kísérletezni 40-es méret felett. 

 

Legvégére maradtak a hagyományos szabású szoknyák, amelyeket szintén bárki viselhet - feltéve, ha térd felett vannak elvágva. Ez azért fontos, mivel azok, amelyek térd alatt végződnek, vastagíthatják a lábat és vizuálisan erősíthetik a csípőt. 


Nézd meg kínálatunkat és találd meg a legelőnyösebb nyári szoknyákat! Ha esetleg valami nem világos számodra, vagy felmerültek egyéb kérdéseid, akkor ne habozz megkeresni minket.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.