Blog

Cavaricci divatos és minőségi női ruhák

2022.03.01 08:30

Cavaricci divatos és minőségi női ruhák

Mi, a kerekdedebb testalkattal megáldott csajok sajnos számtalan alkalommal megtapasztaljuk, hogy mennyire nehéz feladat is jól kinéző és minőségi női ruhákat találni magunknak. Pontosan emiatt a vásárlást egy tortúrával asszociáljuk.

A korábbi években a divatipar nem igazán figyelt arra, hogy az átlagos női ruhaméret az M-es volt, bár most inkább már az L-es körül mozog, és csak az S-es, valamint az alatti méretekre koncentrált. Továbbá azt sem tartotta szem előtt, hogy a vásárlók közel 68%-a molett nőkből áll. 

Noha még hosszú út áll előttünk, szerencsére sok minden megváltozott az iparágban. A ruházati márkák végre szembesültek a valósággal, és most rengeteg stílusos lehetőség áll rendelkezésre a nagyobb méretű nők számára is. Ebben a blogbejegyzésben pedig a kínálatunkban kapható Cavaricci márkáról szeretnék egy kicsit szót ejteni. Márka története

 

Ha az 1980-as, 90-es évek divatjára gondolunk, akkor egyből a Z. Cavaricci magas derekú, bő lábszárakkal és keskenyedő bokával ellátott a farmerjeire gondolunk.

 

Annyira népszerű volt, hogy 1991-ben Jim Cavaricci azt mondta, hogy 3 millió darabot adott el a vonal „Cateye” nadrágjából. De körülbelül egy évtizeddel ezelőtt a tervező letette a lantot, mert nem tetszett neki az irány, amelybe tartottak. 

 

A rajongók csak a vintage boltokban találhatták meg az egyedi stílusú és minőségi női ruhákat. De 2017 végén Cavaricci úgy döntött, hogy megvizsgálja, van-e érdeklődés a márkája jellegzetes megjelenése iránt, és elkészítette a „Cateye”-nak a limitált kiadását a kortárs divat közönség számára.

 

Manapság

 

Az elmúlt években ez a márka is megcélozta a kerekdedebb testalkattal rendelkező nők piacát, és sok más branddel ellentétben rengeteg mindent megtett azért, hogy a molett hölgyek is divatosan tudjanak öltözködni. Ezzel a plus size ruhák egyik fő gyártójává vált.

 

Az izgalmas overáljaik, letisztult mégis igazán különleges tunikáik és rucijaik, kényelmes nadrágjaik és szoknyáik igazán széles méretválasztékban kaphatóak, XL-estől egészen 4XL-ig, és úgy tervezték őket, hogy a plus size testfelépítés számára is igazán hízelgőek legyenek.

 

Kapszula gardrób: minőségi női ruhák segítségével, könnyedén!

A Cavaricci márka folyamatosan megjelenő kollekciói között számtalan olyan darab kap helyet, amely tökéletes a mindennapi viselethez, és nem elhanyagolható szempont, hogy rendkívüli figyelmet szentelnek a ruhák szabásának is. 

 

Szerezzünk be tehát egy gyönyörű Cavaricci dzsekit, egy pihe-puha pulóvert vagy kardigánt, többféle stílusú blúzt vagy inget, esetleg még pár csini ruhát és néhány nadrágot! Ezekkel a tarsolyunkban máris olyan ruhatárral rendelkezünk, amire bármilyen esetben támaszkodhatunk. 

 

Hangsúlyozzuk a testünk gyönyörű íveit!

 

A molett nők körében az a tévhit él, hogy egy kerekdedebb testalkattal rendelkező hölgy számára csak a terjedelmesebb ruházat viselése az előnyös. Nos, ezt jobb, ha minél előbb elfelejtjük, mivel ezekkel a ruhadarabokkal pont az ellenkező hatást érjük el. Valahol a szorosan illeszkedő és a zsákruhák között félúton van számunkra a megoldás. 

 

Ügyeljünk az apróságokra!

 

Ha az outfit megfelelő színkombinációkból tevődik össze, akkor ez például optikailag nagyban hozzájárulhat a csípőnk vékonyításához. Azonban a sötét alsó részek és a világos felsők párosa is remekül hasznosítható ilyen esetben. 

 

Amennyiben dús keblekkel vagyunk megáldva, akkor a vibráló színek, a mély nyakkivágás, a fodrok csak hangsúlyozni fogják a testünknek ezt a részét. Ezért érdemes inkább sötét színű, nem túl mély háromszög vagy ovális dekoltázzsal ellátott darabokat választani. 

 

Ezzel végére értünk cikkünknek. Ha érdekelnek további izgalmas tartalmak, akkor keresd fel a blogunkat!A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.