Blog

Női felsők, amelyekre feltétlenül szükség van 2022-ben!

2022.03.14 17:16

Női felsők, amelyekre feltétlenül szükség van 2022-ben!

Nem számít, hogy milyen is a stílusunk, a női felsők minden gardrób egyik legfontosabb sarokkövének számítanak. Az egyszerű, letisztulttól kezdve, a díszítetten át, egészen a crop top-ig, a legjobb női felsők egy pillanat alatt a hétköznapiból elegánssá változhatnak, csak annyi a feladatunk, hogy a laza farmert egy csinibb szoknyára cseréljük, vagy az ékszereinket divatos stílusjegyekkel frissítsük. 

A 2022-es év tavaszi és nyári szezonjának trendjei a női felső többféle oldalát is reflektorfénybe állítják majd. Megmutatják, hogy egyszerre lehet sportos, lendületes, nőies és egyben igazán stílusos is egy-egy darab. Nálunk, az Abutik Női Ruha Webáruházban a legújabb kollekciók a felsőknek pontosan ezen aspektusait helyezik előtérbe.

Kapszulagardrób

 

Nemcsak a mindennapi életünk, hanem a divatvilág is változik jelenleg. A kereskedők és a vásárlók valami különlegeset keresnek. Egyre nagyobb tendenciát mutat a kis és tökéletesen összehangolt kapszulagardróbban való gondolkodás. Ezért az új kollekcióinkat mi is e köré próbáltuk felépíteni. 

 

Finom darabok

 

Az új tavaszi és nyári szezon különösen stílusosan indul majd a pasztell árnyalatoknak köszönhetően. Ehhez a friss és üde színpalettához pedig csatlakozik még a citrom, a zsálya, a krémszín és a mediterrán kék is. 

 

A kiváló minőségű anyagok remekül kiemelik a kollekciókban megjelenő női felsők könnyedségét. Továbbá a túlméretezett fazonok, fodros és pazar ujjú blúzok tiszta vonalakkal párosulnak, hogy biztosítsák a könnyed és nőies megjelenést.

 

Fehér női felsők

 

A kollekcióink a klasszikus fehér blúz új értelmezéseit próbálják megmutatni. A hangsúly főleg a laza sziluetteken van olyan kifinomult részletekkel, mint például a húzózsinórral ellátott derékrész, a redők és a széles szegélyű felületek. 

 

Alkalmi női blúz

 

Az alkalmi blúztrendek idén megújulnak. A divatszakértők azt javasolják, hogy főként darázsolt, masnis vagy fodros nyakkivágással, geometrikus mintával és hímzéssel ellátott női felsőket válasszunk - főleg semleges színekben.

 

Fodros női felső

 

Az idei év egyik nagy trendje a vállakon, a nyakkivágásokon és a felsők szegélyén elhelyezett fodrok lesznek, ezért függetlenül attól, hogy hol szeretnénk viselni a vadiúj női felsőnket, mindenképpen érdemes néhány ilyen darabba befektetnünk. 

 

Azonban fontos ügyelni arra, hogy ezek a női felsők - a szabástól függően - általában kicsit bővebbek, ezért mindenképpen testhezállóbb nadrágokkal és felsőruházattal párosítsuk őket!

 

Átlapolt női felső

 

Ez az a női felső stílus, amely univerzálisan hízelgő, mivel remekül kiemeli a legjobb vonásainkat, miközben elrejti a testünk azon részeit, amire nem igazán vagyunk büszkék. Az irodai hétköznaptól egészen a hétvégi a “happy hour-ig” bármikor bevethetőek. 

 

Merész minták

 

Ebben az évben a hétköznapi viseletben a merész minták jelennek meg. Kezdésként válasszuk egy absztrakt vagy geometrikus verziót! De a természet által ihletett, nyomatos felsők szintén nagy sikert aratnak majd, beleértve az állat-, virág- és botanikus mintákat. 

 

Ha azonban ezek egyáltalán nem számítanak a mi stílusunknak, akkor érdemes megfontolni a hagyományosabb csíkos, kockás és pöttyös darabokat, hogy kiegyensúlyozzuk a megjelenésünket. 

 

Retro

 

Idén az 1960-as évek blúztrendjei térnek vissza, melyeknek feltűnő, de mégis egyszerű sziluettet kell alkotniuk.

 

A zöld, kék és narancs színű darabok tökéletesen visszahozzák ennek a korszaknak stílusát. Válasszunk fodros vagy átlátszó ujjú darabokat, amelyek kellemes befejezést kölcsönöznek a megjelenésünknek! 

 

Ha pedig érdekelnek még további tartalmak, akkor keresd fel a blogunkat!A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.