Blog

Ideális alkalmi ruhák esküvőre

2022.05.05 15:00

Az ideális alkalmi ruhák esküvőre történő felkutatása egyáltalán nem könnyű feladat. A „nincs mit felvennem” kifejezés elég gyakori a hétköznapokban, de az esküvői szezon sokszor arra készteti az embereket, hogy még inkább átéljék ugyanezt az elkeserítő érzést. 

Ezen pedig nincs is mit csodálkozni, hiszen szeretnénk úgy kinézni, mintha egy kifutón vonulnánk végig, miközben észben kell tartanunk, hogy nem lophatjuk el az ifjú pártól a reflektorfényt. Ráadásul, ha a szertartásnak van egy adott dresszkódja, akkor a dolgunk kicsit még nehezebbé válhat. 

Mai cikkünkben segítünk kiválasztani azokat a stílusos molett ruhákat, amelyek remekül megállják a helyüket majd a különböző tematikájú esküvőkön.

Ne féljünk a sötét árnyalatoktól!

 

Egyes esküvői vendégek attól tartanak, hogy a sötét árnyalatú ruhák elrontják a hangulatot, ezért nem szívesen választják őket. Azonban megvan az oka annak, hogy az “LBD-t” miért tartják klasszikusan elegánsnak. 

 

Tehát a kis feketével soha nem lőhetünk mellé, főként, ha egy kis csavarral is meg van bolondítva, mint ahogy a Cavaricci plus size, rövid tüll ujjú, V nyakkivágású, derekán gumírozott, elegáns alkalmi ruhánk is. 

 

Pasztell színű alkalmi ruhák esküvőre

 

Ha a sötétebb színek számunkra túl komolynak tűnnek az ünnepléshez, akkor érdemes olyan pasztell színeket választani, mint amilyen a barack vagy a törtfehér, anélkül, hogy rálépnénk a tiltott “fehér területre”. Szabás tekintetében pedig keressünk olyat, ami egyszerű, de valamilyen módon mégis kiemelkedik. 

 

A kínálatunkban kapható Cavaricci plus size, rövid ujjú, V nyakkivágású, átlapolt aszimmetrikus, rózsaszín alkalmi ruha tökéletes keveréke ezeknek az említett elemeknek. Viselhetünk hozzá egy flitteres vagy akár egy nude színű magassarkút is, de a magasított lábbeli mindenképpen kötelező!

 

Tegyünk minimalista nyilatkozatot!

 

Nem kell minden esküvői vendég ruhájának merésznek és mutatósnak lennie. Azok számára, akik inkább minimalistább megközelítést választanának, az egyszínű viselet tetőtől talpig, majd egy mutatós kiegészítővel feldobva, lehet egyszerre elegáns és egyszerű formula.

 

Az olyan visszafogott sziluettet választva, mint például amilyen a Cavaricci molett, rövid ujjú, V nyakkivágású, elegáns alkalmi ceruza ruhánk, azonnal kifinomultságot csempész majd a megjelenésünkbe. 

 

Valami kék

 

A kék mindig jó választás lesz az esküvői öltözékhez, a Cavaricci molett, ujjatlan, V nyakkivágású, tüllel ellátott elegáns alkalmi ruhánk kék színe pedig különösen sikkes stílust képvisel. 

 

Boruljunk virágba!

 

A Cavaricci molett, V nyakkivágású, trapéz fazonú ruhánkon található virág nyomatok igazán gyönyörűek. Maga a ruha pink alapszíne pedig még inkább elegánssá teszi az esküvőkön való viseléshez. 

 

Ha a ruhák nem igazán a mi stílusunk

 

Nem akarjuk megmutatni a lábainkat? Nincs időnk összeilleszteni a gardróbunk különböző elemeit? Aggódunk az időjárás miatt? Az overál ilyen esetekben egy igazi ajándék.

 

Igen, felmerül a kérdés ilyen, hogy „hogyan fogok kimenni wc-re?”, de néha kisebb áldozatokat kell hozni a stílus nevében. Ha a menyasszony meg tudja oldani, hogyan látogassa meg a mosdót, akkor mi miért ne tudnánk ugyanezt megtenni egy overálban?

 

A kínálatunkban kapható Cavaricci ujjatlan molett overálok szépsége abban rejlik, hogy az alkalomtól függően variálhatók. Csak kapjuk fel hozzájuk a kedvenc pántos magassarkú cipőnket, plusz felülre jöhet még egy blézer, és voilá, kész is a tökéletes öltözék a szertartásra. 


Reméljük, hogy a webáruházunkban sikerül majd rálelned azokra az alkalmi ruhákra, amelyek segítségével tündökölhetsz az elkövetkezendő esküvőkön. Ha pedig tanácsra van szükséged, akkor keress minket bátran!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.