Blog

Egyszerű lépések a divatos női sportruha mindennapi viseléséhez

2022.05.12 13:54

Függetlenül attól, hogy rettegünk az edzéstől, vagy az edzőteremre, mint a második otthonunkra gondolunk, kétségtelen, hogy egy divatos női sportruha egy kis motivációt ad a parkban történő futáshoz vagy az otthoni leizzadáshoz is. 

Viszont ezek a ruhadarabok már nem csak azoknak valók, akik sportolnak! A hétköznapi életben sportruházatot viselők növekvő száma azt mutatja, hogy tartósan velünk marad ez a tendencia. Ezt a világjárvány csak tovább fokozta, mivel sokan otthonról dolgoznak, és a kényelmet részesítik előnyben a mindennapi stílusukban. 

De hogyan lehet a sportruházatot a megszokott ruhatárunkba beilleszteni? Mutatunk néhány egyszerű lépést!A kapszulagardróbból nem hiányozhat a divatos női sportruha!

 

A mindennapos sportruházat viselésének első lépése egy megbízható kapszulagardrób felépítése, mely során arra is ügyelünk, hogy minden mindennel passzoljon. Ebbe a ruhatárba bele kell foglalni az olyan alapdarabokat, mint amilyen például a leggings, a rövidnadrág, a cipő, a mellény, a póló és a kabát, de sportruházatra is mindenképpen szükségünk lesz.

 

Ragaszkodjunk a neutrális színpalettához!

 

Szeretjük a vidám mintás leggingseket edzőterembe, de az edzés helyszínén kívül talán túlságosan is feltűnőnek tűnhetnek. A mindennapokhoz ezért érdemes előnyben részesíteni a kifinomult, semleges és monokróm palettákat, amelyek megőrzik az általános hangulatot.

 

A lényeg a komfort

 

Ha divatos női sportruházatról van szó, egyértelműen a kényelem a legfontosabb! Annak ugyanis semmi értelme nincsen, hogy fantasztikusan nézünk ki, de közben nyomorultul érezzük magunkat egy túl szűk sportmelltartóban vagy a lábat dörzsölő cipőben. 

 

Válasszunk tehát olyan darabokat, amelyekről tudjuk, hogy egész nap hordhatjuk anélkül, hogy irritációt éreznénk! A funkcionális, kényelmes és stílusos darabok segítségével gyerekjáték lesz beépíteni a sportruházat viselését a mindennapjainkba.

 

Tankoljunk fel tank topokból!

 

A tank topok igazán sokoldalúan rétegezhető darabok, amelyek egyik gardróbból sem hiányozhatnak. A karcsú megjelenés érdekében a testet átölelő mintáktól a legizgalmasabb szövetekig rengeteg modell közül választhatunk.

 

Válasszunk olyan melegítőket, amelyeket nyugodt szívvel “túlóráztathatunk”! 

 

Egy pár elegáns melegítő azonnal összeszedettebbé teheti az edzés utáni megjelenésünket – még akkor is, ha a kocogás vagy a futás nem az általunk választott edzésforma. 

 

Hogy hogyan érdemes kiválasztani és viselni a megfelelő modellt? Ezzel már egy korábbi blogcikkünkben foglalkoztunk, olvasd el azt is!

 

Egy csipet egyéniség

 

Amikor végeztünk az alapruhatárunk összeválogatásával, itt az ideje, hogy egy kicsit megfűszerezzük az outfitjeinket néhány mesés kiegészítővel, amelyek a személyiségünkről árulkodnak.

 

Gondoljunk itt egy élénk rózsaszín sportmelltartóra, egy őrült mintás zoknira vagy esetleg egy igazán funky sapkára! Így nemcsak stílusosan fogunk kinézni a mindennapi sportruházatban, hanem az öltözéken és a kiegészítőkön keresztül lehetőségünk van kifejezni magunkat. 

 

A sportos stílusunk hasonlítson a normál stílusunkra! 

 

Ha a ruhatárunk 95 százalékban fekete, illetve lazább, bővebb fazonú darabokból áll, és hirtelen neon spandexet kezdünk hordani, akkor az olyan érzés lehet, mintha jelmezt viselnénk. Annak érdekében, hogy ne érezzük túlságosan nagy változtatásnak, válasszunk olyan darabokat, amelyek hangulatukban hasonlítanak a ruhatárunk többi részéhez!


Reméljük, ez a néhány lépés hasznos betekintést nyújtott arra vonatkozóan, hogyan viselhetünk mindennapi sportruházatot, miközben kényelmesen és magabiztosan érezzük magunkat a választott outfitben. Webáruházunkban minőségi modellekkel várunk akkor is, ha divatos női sportruhát, de akkor is, ha más stílusú ruhadarabokat keresel!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.