Blog

Hangolódjunk nagy méretű tunika segítségével a nyárra!

2022.05.20 09:58

Őszintén szólva, a divat nem gyakran kínál olyan ruhadarabot, amely a legtöbb alkalomhoz, illetve bármilyen testalkathoz illik, és egy olyan csoda darab, amelyet kis erőfeszítéssel számtalan módon lehet viselni - számos jó ok van arra tehát, hogy igazán szerethető legyen a nagy méretű tunika.

Ma pedig egy nagyon érdekes és általános témát fogunk boncolgatni, méghozzá azt, hogy hogyan lehet ennek a ruhadarabnak a segítségével szuper outfiteket összeállítani. 

A legtöbbünknek néha ugyanis nehezünkre esik elképzelni, hogy egy nagy méretű tunikát hogyan tudunk úgy kombinálni más darabokkal, hogy különféle, jól kinéző összeállításokat kapjunk. A képlet azonban nagyon egyszerű.

Rövidebb kabáttal

 

Ez egy nagyszerű módja például annak, hogy elrejtsük a hasunkat, mivel a felső és a kabát különböző hosszúsága megzavarja a szemet. De ez a technika arra is használható, hogy a lábaink picit hosszabbnak tűnjenek. Mivel annak ellenére, hogy a tunika a combunkon viszonylag lejjebb ér, a kabát megáll a derék tájékon. Ez pedig vizuálisan lerövidíti a törzset, és meghosszabbítja a lábakat.

 

Nagy méretű tunika, kontrasztba állítva a karcsúsított alsórésszel

 

A nagy méretű tunikát leggingssel vagy vékony farmerrel viselni mindig jó ötlet, mivel ez egyensúlyt teremt molett ruházatunkban. A felső bő, de az alsó része feszesebb, így biztosítjuk, hogy ne tűnjünk vizuálisan szélesebbnek. 

 

Rövidnadrággal

 

Ezek a hosszú felsők csodálatosnak tűnnek a karcsúbb sziluettek felett, mint amilyen például egy vékony farmershort is. Próbáljunk meg különböző és élénk színkombinációkat viselni, például sárga és kék, hogy megtörjük az egyhangúságot!

 

Övre fel!

 

Formáljunk homokóra alakot egy nagy méretű tunika, egy szakadt farmer vagy leggings, valamint egy kiemelkedő, látványos öv viselésével, amely kontrasztos hatást kelt a tunikánkkal. Párosítsuk továbbá egy sapkával vagy egy hatalmas táskával, hogy nyugodtnak, gondtalannak és merésznek tűnjön a megjelenésünk.

 

Válasszunk egy szórakoztató nyomatot!

 

A tunikák gyakran csillogó, bohém hangulatot árasztanak, ezért sokszor szórakoztató nyomatokkal és mintákkal készülnek. 

 

Köszöntsük tehát a meleg évszakot úgy, hogy válasszunk színes és vidám nyomatokkal ellátott tunikákat! Viseljük őket klasszikus kék farmerrel, fekete vagy fehér nadrággal vagy akár egy színes capri nadrággal, amely kiegészíti a tunika egyik színét!

 

Hogyan viseljünk nagy méretű tunikát hivatalos környezetben?

 

Itt minden azon múlik, hogy melyik változatot választjuk, és ezt hogyan viseljük. Bármilyen keskeny szabású, semleges színű vagy fekete nadrág tökéletesen illeszkedik egy csillogó vagy csipkés tunikához egy elegáns vacsorára, rendezvényre vagy megbeszélésre. 

 

Válasszunk hozzá kiegészítésnek egy magas sarkú vagy lapos talpú cipőt, és dobjuk fel egy hosszú, elegáns nyaklánccal, illetve egy hozzáillő táskával, hogy stílusos és kényelmes öltözéket hozzunk létre egy mesés estéhez.

 

Ötletek a nyaralás pillanatainak felvillanyozására

 

A nagy méretű tunika felsők fantasztikus kiegészítői lehetnek az öltözékünknek és a bőröndünk tartalmának a nyaralás alkalmával.

 

Viseljünk hozzá egy testhezálló fehér nadrágot a klasszikus nyárias megjelenés érdekében! Vagy ne féljünk rövidnadrággal párosítani - csak ügyeljünk arra, hogy a szegélyek látszódjanak a tunika alatt, és kerüljük a túl bő nadrágot! Egy basic, testhezálló rövidnadrág különösen stílusosan mutathat egy merész mintás tunikával, amikor a nappali városnézéshez keressük a tökéletes öltözéket.


Tetszett a mai cikkünk? Reméljük, hogy sikerült némi ihletet nyújtanunk. Egyéb tunika stylingolási ötletekért pedig érdemes még elolvasni egy korábbi blogcikkünket is.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.