Blog

Esküvőre alkalmi ruha outfitek

2022.06.16 10:08

Olyan régen volt már, hogy utoljára esküvőre alkalmi ruhát viselhettünk? Távoli emlékek bukkanak fel annak eldöntéséről, hogy mit is vegyünk fel az esküvő stílusához, a helyszínhez, a változékony időjáráshoz. 

Próbálunk kapaszkodni a kalapunkba, a táskánkba és a kiszolgálás rendjébe, miközben elegánsan elfogyasztunk egy szendvicset, és az az eufórikus érzés, amikor egy hosszú nap után a legcukibb dalokra táncolunk. Egyszerűen alig várjuk már, hogy újra átélhessük.2022 az esküvők éve

Elérkezett egy új hét, és vele együtt ismét egy új esküvő? Ebben az évben ez elég valószínű. Mivel 2022 az esküvők éve lesz, amelyhez nem árt néhány csodálatos alkalmi ruhát felhajtani. A násznép ugyanis nem vészelheti át ezt a szezont egyetlen ruhában. 

Érdemes tisztában lenni a környezettel, ami alapján kiválaszthatjuk az alkalomhoz legjobban illő megjelenést. Célszerű ezért előtte egyeztetni a menyasszonnyal, hogy milyen irányt vesz majd a násznép az öltözködés terén. 

Nyári esküvőre alkalmi ruha dukál

 

Az egyik esküvői öltözködéssel kapcsolatos szabály az, hogy nem viselünk ilyenkor fehéret. Ez az ara nagy napja, ne versenyezzünk vele! A másik dolog, amire mindenképpen érdemes odafigyelni az az, hogy szerezzünk be egy sokoldalú cipőt, amiben egyrészt egész éjszaka táncolhatunk, másrészt pedig nem süllyed el a fűben, ha szabadtéri szertartásról van szó. 

 

De térjünk vissza magára az outfitre, hiszen ez ennek a bejegyzésnek a fő témája! Összegyűjtöttük mindazokat az esküvőket, amiken eddig volt szerencsénk részt venni, és ezekhez megpróbálunk most exkluzív outfit ötleteket adni. 

 

Mit vegyünk fel egy vízparti esküvőre?

 

A vízparti esküvőre egy hosszú, drámai maxiruha, mint amilyen a kínálatunkban is kapható Cavaricci plus size, rövid ujjú, v nyakkivágású, fodros aljú, elegáns alkalmi hosszú ruha tüllel és egy lapos talpú szandál a legideálisabb, mert könnyedén fel- és levehető. Hogy erősítsük a vízparti feelinget, adjunk hozzá még egy fonott kuplung vagy kosár táskát!

 

Alig van különbség a koktélruházat és a félig formális dress code között

 

Bár különböző megnevezést használunk rájuk, a félig formális és koktélpartis esküvők alapvetően ugyanazt az öltözéket követelik meg. Ez annyit tesz, hogy megfelelően felöltözött és stílusos.

 

Ebben az esetben nyugodtan lehetünk tehát egy kicsit csillogóbbak. A pamut nyári ruha helyett keressünk mondjuk egy csipkés alkalmi ruhát vagy szórakoztató ékszereket, amelyek kiemelik az alkalmi öltözéket.

 

Hivatalosabb szertartás

 

Egy hivatalosabb stílusú nyári esküvő már trükkösebb, mivel itt dress code terén több mindenre kell ügyelni. Jól tudjuk, hogy sokan vannak közülünk, akik a fehér mellett a feketét is mellőzik az ilyen alkalmakkor, de egy ilyen esküvő esetében igazán ideális lehet ez az árnyalat. 

 

Csak képzeljünk el egy gyönyörű Cavaricci hosszú ujjú, gumis derekú, plus-size maxiruhát, nagy, szemet gyönyörködtető kristály fülbevalókkal, vastag arany mandzsettával az egyik csuklónkon, egy fém kuplung táskával és egy nude színű magas sarkú cipővel. Voilá, máris kész egy egyszerű, de mégis igazán sikkes öltözék a szertartásra.

 

Bohó stílusú esküvő

 

Igaz, hogy még nem volt szerencsénk ilyen stílusú esküvőhöz, de annyi biztos, hogy ilyenkor a fekete szín az határozottan tabunak számít. Ehelyett inkább egy virágmintás maxit vagy midit tudunk elképzelni, egy kis horgolt táskával és egy egyszerű ék sarkú cipővel.

 

Végső gondolatok


Reméljük, hogy ez a bejegyzés kínál néhány szórakoztató lehetőséget számodra a közelgő lagzikra! Ha pedig bármilyen más esküvővel kapcsolatos kérdésed lenne, akkor nyugodtan keress meg minket vele a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.