Blog

Útmutató a női nyári ruha vásárlásához

2022.07.15 16:06

A női nyári ruha megtalálása meglehetősen egyszerű. Egy olyan darabot találni viszont, amely egyszerre nőies, csinos, szexi vagy vagány és hízelgő, nagy kihívás lehet.

Meggyőződésünk, hogy a nyári ruhavásárlásnak szórakoztató élménynek kell lennie, és hogy ezt még jobban elérhetővé tegyük, most megmutatjuk, hogy mit is kell igazán figyelembe vennünk, és mire kell törekednünk, amikor a megfelelő darabok után kutatunk.

Szín

 

Mostanában nagyon sok statement árnyalat van jelen a piacon, a merész mustártól a csodaszép fuksziáig. De abban az esetben, ha olyan ruhát szeretnénk találni, amelyet több szezonon át tudunk viselni, akkor nagyon fontos, hogy olyan színt válasszunk, amely megfelel a bőrtónusunknak.

 

Nyáron pedig ez még inkább jelentőséggel bír, mivel több bőrfelület van mutatva, ezért lényeges, hogy a ruha színe javítsa az arcszínt. Érdemes tehát utána járni, hogy a bőrtónusunk meleg vagy hideg-e, ugyanúgy, mint az alapozó árnyalatának kiválasztásakor.

 

Stílus

 

Ami az öltözködési stílust illeti, ezen a nyáron megjelent az úgy nevezett “prim and proper” megjelenés, ami lényegében annyit tesz, hogy olyan ruhákat érdemes választani, amelyek minden alkalomnak és mindenhol megfelelnek. 

 

Gondoljunk itt a magas nyakkivágásra és a puffos ujjakra! Azonban ennél a stílusnál nem minden a klasszikus fodrokról és a virágmintáról szól, megtalálhatók kockás, pöttyös és csíkos kivitelben is. Az is nagyszerű ebben a fazonban, hogy különböző hosszúságban kapható, a minitől a midin át a maxiig, és a ruhától függően testreszabott és bő is lehet.

 

De a klasszikus átlapolt ruha is az idei nyár egyik kedvence. Nappal viseljük egy pántos szandállal és egy kosártáskával, esténként pedig válasszunk hozzá egy éktalpú magassarkút és néhány arany ékszert. Ami pedig a legjobb ezekben az outfitekben, hogy könnyű átvinni őket az őszi és a téli ruhatárunkba is. 

 

Virágmintás női nyári ruha

 

Az egyik legnagyobb divat tévhit az, hogy a nyomatok nem hízelgőek, és csak bizonyos testtípusok viselhetik. Ez egy hatalmas mítosz, amelyet megdöntöttek. 

 

Valójában a nyomatok, különösen a virág nyomatok friss megjelenést kölcsönöznek, és még a problémás területek minimalizálásában is segítenek. Minden csupán a ruha kialakításától függ. Például egy többszínű virágmintás élénk, nyárias árnyalatokkal ellátott darab, mint amilyen a Cavaricci plus size, átlapolt, v nyakkivágású, könnyű szellős maxi ruha, inkább kiegészíti a kerekdedebb testalkatot, nem pedig kiemeli a fájdalmas pontokat. 

 

Válasszuk meg a csatáinkat!

 

Ha szeretnénk minimalizálni a test bármely részét, amely miatt egy kicsit öntudatosnak érezzük magunk, akkor két választásunk van. Az első opció, hogy megpróbáljuk a lehető legjobban elrejteni az adott részt, vagy ehelyett a testünk egy olyan felületére összpontosítunk, amelyet nagyon szeretünk. 

 

Az első lehetőség növeli a testünk iránt érzett negativitást, míg a második segít növelni az önbizalmat. Egy egyetemesen hízelgő testrész általában a vállak, melynek kiemeléséhez nagyszerű opció lehet egy kéttónusú gyönyörű kivágásokkal rendelkező ruha viselése, mivel ezek majd erre a részre irányítják a tekinteteket. 

 

A testformánkhoz legjobban illő darabok

 

Válasszunk olyan darabokat, amelyek kedveznek a női testnek, vagyis varrott derékrésszel rendelkeznek, és felfedik a test második leghízelgőbb részét, a kulcscsontot. Hozzáadhatunk még egy csatos bőrövet, és kiegészíthetjük az öltözéket egy szandállal, amely divatosabb megjelenést kölcsönöz.


Nos, ennyi lett volna az útmutatónk. Ha bármi kérdésed felmerülne még időközben, akkor keress minket bátran!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.