Blog

A női alkalmi felsők kiválasztása - ezekre figyelj oda!

2022.07.21 09:03

Míg a farmer és a póló mindig a legjobb és legáltalánosabb kombináció lesz, a női alkalmi felsők hozzáadásával feldobhatjuk és magasabb szintre emelhetjük a megjelenésünket.

Annyi gyönyörű, elegáns női felső van, hogy alkalomtól függetlenül nem lesz hiány a lehetőségek között. Ráadásul, ha ruha vagy overál helyett felsőt választunk, akkor több lehetőségünk nyílik arra, hogy a szezon legmenőbb alsóival játszunk, a vajszínű bőrnadrágtól a vékony midiszoknyákig.

A megfelelő anyag a kényelem alapja

 

Az első dolog, amelyre összpontosítani kell, a megfelelő női alkalmi felső megtalálásánál, az az anyaga. Nyáron ugyanis a blúzoknak különösen könnyűnek és légáteresztőnek kell lenniük. Ezért jobb, ha előnyben részesítjük a pamutot, lenvásznat, szatént, sifont és krepp-sifont, mivel ezek a szövetek képesek felszívni a nedvességet, átengedik a levegőt, és néhányuk egy kis hűvösséget is ad egy forró napon. Arról nem is beszélve, hogy a természetes vagy félig természetes anyagok nem okoznak allergiás reakciókat, ami szintén fontos.

 

A pamut blúzok egyértelműen a legjobbak a kényelem szempontjából, de a sifon és krepp-sifon felsők sem sokkal maradnak el a népszerűségüktől. Továbbá a gyönyörű virág- vagy pöttyös minták örök klasszikusok a női ruhatárban.

 

A szintetikus anyagokról

 

Bármennyire is szeretnénk csak természetes anyagokat viselni, meglehetősen nehéz megtagadni magunktól azt az örömet, hogy divatos, modern nyomatokkal ellátott blúzokat viseljünk. De tudjuk, hogy mindig van kiút. Érdemes inkább a nem túl szűk modelleket előnyben részesíteni, hogy a bőrrel való érintkezés minimális legyen. 

 

Egyes női alkalmi felsők tökéletes kaméleonok

 

A megfelelő női blúzok viselése az irodában nagyszerű benyomást kelthet. Ezenkívül hihetetlenül sokoldalúak, ha a megfelelő stílust és színt választjuk.

 

Amennyiben munkából közvetlenül egy esti rendezvényre készülünk, akkor egy világos színű darab jó választás lesz, mint amilyen például a trendi Cavaricci 2 az 1 -ben, gumis vállú, kötővel ellátott, fehér színű felső. Párosítsuk ezt egy sötétebb árnyalatú nadrággal vagy szűk szabású farmerrel, és átöltözés nélkül ugorhatunk a nappalból az éjszakába.

 

Sőt, még ez az outfit a fel- vagy leszerelhető kiegészítőkkel, például ékszerek, sálak, táskák vagy cipők cseréjével tovább variálható.

 

Nyomatok

 

Míg egyes női alkalmi felsők igazán professzionálisak és finomak, mások segítenek abban, hogy kitűnjünk a tömegből. Ilyenek például a különféle nyomatokkal ellátott blúzok, amelyek kifejezhetik az egyedi személyiségünket és ízlésünket. 

 

Ezek kiválasztásakor azonban ügyeljünk arra, hogy a minták és az árnyalatok kiegészítsék a bőrtónusunkat, és illeszkedjenek magához az öltözékhez. Ha nagyon mozgalmas blúzt viselünk, akkor válasszunk inkább egy egyszerűbb nadrágot vagy szoknyát, hogy elkerüljük káoszos megjelenést. 

 

A selyem alkalmakra kötelező 

 

Bár a megfizethetőbb anyagokból készült blúzok ideálisak a mindennapi használatra, ha olyan eseményen veszünk részt, ahol a dolgok egy kicsit formálisabbak, akkor érdemes egy selyemblúzt választani.

 

A különleges alkalmak általában kevésbé mutatós stílust igényelnek, ezért az egyszerű monokróm tónusok vagy az egyszínű minták megfelelőbb választásnak bizonyulnak, mint bármi, ami túlságosan feltűnő.

 

Ez azt is lehetővé teszi, hogy felsőrészt fényes és csillogó ékszerekkel, illetve kiegészítőkkel ellensúlyozzuk, így az értékes darabok megkapják a megérdemelt figyelmet anélkül, hogy a háttérbe szorulnának.


Ennyit terveztünk mára, ha bármi kérdésed lenne még a leírtakkal kapcsolatban, akkor ne habozz megkeresni minket!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.