Blog

Hogyan alkothatsz szuper outfiteket a női ingruha segítségével?

2022.08.22 10:15

A női ingruha egy olyan ruhadarab, amely az 1930-as évek óta létezik, de egyszerű és lezser stílusának köszönhetően az elmúlt néhány évben valósággal újjáéledt. 

A ruhák „hétköznapibb” változatának tartják, és a legfőbb előnyének tekinthető, hogy a segítségével nem kell túl sokat gondolkodni a reggeli készülődés során. Egyesek számára azonban ez a ruhanemű egy kissé ijesztőnek tűnhet, mivel fazonok tekintetében nem nagy a változatosság. Így számukra nehézséget okoz a legjobb viselési módok meghatározása.

Ezt a posztunkat most nekik címezzük. Hiszen a női ingruha igazán sokféleképpen hordható annak érdekében, hogy esztétikusan illeszkedjen, és csinosan, illetve kényelmesen érezhessük magunkat benne. A plus size ruhák között is méltán helyet érdemel ez a modell.

Magas sarkúval

 

Bár ez most egy kicsit ellentmondásnak fog tűnni, mivel egy hétköznapibb ruhadarabról beszélünk, de az ingruhákat könnyen fel lehet dobni az elegánsabb, mégis könnyed megjelenés elérése érdekében. Csak kapjunk fel hozzá egy pár szexi magas sarkú cipőt, illetve egy clutch táskát, és máris kész egy olyan outfit, amitől bárki féltékennyé válik egy buli alkalmával.

 

Farmer felett

 

A legtöbbünknek erről egyből a 2000-es évek ugrik be, és a kérdés, hogy ez az outfit variáció nem számít-e túlságosan ódivatúnak. Most szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy egyáltalán nem, ez egy igazán szórakoztató módja az ingruhák viselésének. 

 

Női ingruha blézerrel

 

Az emberek legtöbbször a blézert kizárólag munkahelyi környezetben használható ruhadarabként azonosítják, de ez egyáltalán nem így van. Az ingruha fölé húzva és egy táskával párosítva, igazán érett külső hozható össze a segítségével.

 

Öv a derékra

 

Az ingruhák többsége nem szűk fazonú, ami a legtöbbünk számára nem a legideálisabb megjelenést kölcsönzi. Bár ez sokunkat megakadályoz abban, hogy ezt a darabot viseljük, ez is egy olyan probléma, amelyet könnyen leküzdhetünk.

 

A kulcsszó itt nem más, mint az öv. Egyszerűen csak tekerjük a derekunkra, és máris megtaláltuk a tökéletes módját annak, hogy egy kis egyéniséget és hangulatot csempésszünk az outfitünkbe, miközben kiemeljük azokat a tulajdonságainkat, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk.

 

Pulóverrel

 

Minden évben, amikor beköszönt a hidegebb időszak, szomorúan tapasztaljuk, hogy sokan száműzik a ruhákat, köztük az ingruhákat is a gardróbjukból. Semmi sem tiltja azonban ezeknek a daraboknak a viselését, amikor a hőmérő higanyszála visszaesik.

 

Ilyen esetben csupán egy pulóverre vagy egy magas derekú nadrágra van szükségünk, hogy ez a ruhanemű jobban megfeleljen az időjárási körülményeknek.

 

Az ingruhák egyik legjobb tulajdonsága ugyanis, hogy egy pillanat alatt egy kicsivel új megjelenést alakíthatunk ki vele.

 

Midi ruhaként

 

A legtöbbünk általában kerüli a rövidebb ruhák viselését. De ez miért is ok arra, hogy teljesen távol maradjunk a női ingruháktól? Ezeknek a daraboknak az esetében többféle hosszúság közül választhatunk, így biztosan találunk egy olyan fazont, amiben jól érezzük majd magunkat.

 

Ahelyett tehát, hogy egy mini ingruha mellett tennénk le a voksunkat, válasszuk például a Cavaricci hosszú ujjú, gombos pamut női ruhát felgombolható ujjakkal, amely midi hosszúságú, és szinte elér a térdünkig. 

 

Összefoglalva

 

Bár sok esetben az ingruhák egyszerű darabnak tűnhetnek, olyan sokféleképpen lehet viselni őket, hogy azt még sok-sok oldalon keresztül részletezhetnénk.


Emiatt a sokféle lehetőség miatt azonban biztosan képesek leszünk majd számtalan ötletet meríteni arra vonatkozóan, hogyan is viseljük az ingruhákat, hogy legjobban megfelelnek a mi igényeinek. Minőségi kínálatunkban mindenki rátalál a tökéletes ruhadarabokra!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.