Blog

Alma alkatra alkalmi ruha kínálatunkból ezeket ajánljuk!

2022.08.31 10:01

Sokunknak akad problémás rész a testén, és ez alól az alma testtípus sem kivétel, de a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem nehezebb formázni, mint a többi testalkatot - a kínálatunkban például alma alkatra alkalmi ruha sokféle változatban megtalálható, amelyek remekül hízelegnek majd ennek az testformának.

Hogyan állapítható meg, hogy alma alkatod van-e?

 

Először is mérd meg a vállaid felső részét, közvetlenül a lapockák felett! Aztán következhet a dekoltázsod legteljesebb része anélkül, hogy túl szorosan megfognád a mérőszalagot. Ha mindezekkel megvagy, akkor mérd meg a derék legkisebb részét is. Általában ez közvetlenül a köldök felett van. Végezetül pedig végezz méréseket a tested legszélesebb része körül, ami általában közvetlenül a csípőcsont alatt van.

 

Amennyiben alma alkatod van, akkor a váll, mell és derék mérete lesz a legnagyobb, vagy valamivel kisebb, vagy hasonló méretű, mint a csípőd. Ha viszont a méreteid felülről lefelé egyenletesek, és meglehetősen karcsú testalkatú vagy, akkor te jobban azonosulsz a téglalap testalkattal.

 

Fontos azonban észben tartani, hogy az emberi test mindenféle formában és méretben létezik, így előfordulhat, hogy a tiéd nem illik bele megfelelően a négy kategória egyikébe. Ez teljesen normális. Az igazság az, hogy a legtöbb ember valahol a kettő között van: ezek a testformák és stílustippek csak iránymutatások. Végső soron mindig azt a plus size ruhát viseld, amiben jól érzed magad!

 

Alma alkatra alkalmi ruha átlapolt fazonnal

 

A Cavaricci plus size, 3/4-es ujjú, V-nyakkivágású, átlapolt, a derekán pedig gumírozott elegáns alkalmi ruhánk minden bizonnyal a ruhatárad egyik kedvenc darabja lesz.

 

Az átlapolt fazon segít kiegyensúlyozni a vállakat azáltal, hogy szűkebb a deréknál, és mély V-dekoltázst hoz létre, amely odavonzza a szemet, és hangsúlyosabb derékvonalat hoz létre. 95%-ban poliészter készült, ami szuper tartóssá, rugalmassá és könnyen kezelhetővé teszi a ruhát. 

 

Kis fekete

 

Minden nőnek szüksége van egy olyan kis feketére, mint amilyen például a kínálatunkban kapható Cavaricci plus size, szexi, gumis derekú, zsebekkel ellátott, ujjatlan ruhánk. Ez a ruha tökéletes választást biztosít, ha szeretnél például egyszer a barátnőiddel elmenni bulizni. A mélyebb kivágás a dekoltázsra vonzza majd a tekinteteket - pontosan oda, ahová az alma alkatúak szeretnék. 

 

Amennyiben pedig egyből munka után mennétek, akkor javasoljuk, hogy aznap reggel kapj fel fölé egy blézert, és máris tökéletes irodai öltözetet alkottál. 

 

Maxiruha

 

Azokon a felhősebb napokon, amikor hivatalos vagy valahová, de te szeretnéd átadni a nyári hangulatot, válaszd a Cavaricci plus size, karján kivágással ellátott, könnyű, szellős női maxiruhánkat - hízelgő V-nyakkal, elől átlapolt fazonnal, hogy kiemelje a dekoltázst. A virágos mintájára pedig mindig számíthatsz!

 

Midi ruha

 

Imádni fogod a Cavaricci gumis vállú, pamut ruhánkat a munkához, hétvégékhez és azon túl is, mert szuper hízelgő. A húzott ujjak remekül együttműködnek a kerek nyakkivágással, a derekán elhelyezett megkötő pedig méginkább formát hoz ebbe az egész fazonba. Ahhoz, hogy igazán átadhasd a nyári hangulatot, válassz hozzá élénk színes kiegészítőket! 

 

Végső gondolatok

 

Ebben a cikkben rengeteg ötletet adtunk arra vonatkozólag, hogy a kínálatunkban szereplő darabok közül melyek a legideálisabbak az alma testalkathoz.


Ne felejtsd el, hogy a különböző típusú ruhák jobban megfelelnek bizonyos alkalmaknak. Például, ha egy igazán elegáns eseményre készülsz, válassz inkább egy strukturáltabb változatot, hogy ne sugározz túl kötetlen hangulatot. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz feltenni!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.