Blog

Milyen a tökéletes egyberuha női szemmel?

2022.11.25 16:43

Mostanában sokat foglalkoztat minket az a kérdés, hogy milyen is a tökéletes egyberuha női szemmel. A színe vagy az a illeszkedése a fontosabb, esetleg minden a hosszon és a gyártáson múlik? Létezik-e valamilyen titkos képlet, amely egy ruhát az átlagosból ellenállhatatlanná varázsol? 

A kortárs márkák tervezői mind-mind egyetértenek abban, hogy egy igazán nagyszerű női egyberuha viselése magabiztossá tesz, de mindeközben a kényelmedet is szolgálja. Természetesen a szabás és a felépítés rendkívül fontosak, csakúgy, mint a hízelgő színek és a minőségi kidolgozások. Végső soron egy olyan ruha, amelyet őszintén szeretsz, és amiben a lehető legjobban érzed magad, megéri a befektetést, mert az lesz az az elem a gardóbodban, amiért minden alkalommal szívesen nyúlsz. 

Ennek a megtalálása azonban néha olyan lehetetlennek tűnik, mint megnyerni a lottót. Abban az esetben viszont, ha van némi elképzelésed arról, hogy mit szeretnél, már azelőtt, hogy vásárolni kezdenél, bármikor rálelhetsz a számodra tökéletes egyberuhára.Megfelelő hossz

 

Nem minden hosszúság megfelelő minden testalkathoz. Magasnak lenni ugyan csodálatos, de a rövidebb fazonú egyberuhák a legtöbb esetben nem a leghízelgőbb módon mutatják be a lábaidat. Az alacsony testalkat esetében pedig a földigérő ruhákban szabályosan elveszel. A megoldás a midi ruha, hiszen ez se nem túl hosszú, de nem is túl rövid.

 

Vedd figyelembe a kialakítást és illeszkedést!

 

A másik dolog, amire gondolnod kell, a ruha általános kialakítása és illeszkedése. Gondold át, hol és mit fogsz csinálni, miközben viseled. Egy aktívabb munkanapra szánt egyberuhának egész nap jól kell mutatnia rajtad. Egy hivatalos eseményre szánt darabnak viszont kényelmesnek és lenyűgözőnek is kell lennie egyben.

 

Képzeld magad elé az anyag minőségét, amelyből készült, és azt, hogy hogyan bírja majd ki 3 órán keresztül. Ha egy ráncos káosz jelenik meg a lelki szemeid előtt, akkor tudni fogod, hogy nem ez a megfelelő választás. 

 

De annak az eldöntése is fontos szempont lehet, hogy hosszú vagy rövid ujjakat szeretnél? Testhez simuló vagy inkább kiszélesedő stílusú darabot választasz? Ezek mind-mind olyan kérdések, amelyekre adott válaszaid segíthetnek eljutni a számodra tökéletes egyberuhához. 

 

Most, hogy átvettük milyen tényezőket érdemes figyelembe venni a választásnál, szeretnénk néhány tanácsot is adni azzal kapcsolatban, hogyan használd ki ezt a ruhadarabot a hidegebb évszakok során is. 

 

Rétegezz!

 

A megfelelő rétegezés segítségével akár még egy olyan könnyű nyári darabot is nyugodtan viselhetsz, mint amilyen a megkötős, vállpánttal ellátott Cavaricci egyberuhánk. Válassz hozzá például egy csinos blúzt vagy garbót!

 

A megfelelő lábbeli stratégiai jelentőséggel bír

 

Ha egy vékonyabb anyagból készült ruhát viselsz, akkor azt javasoljuk, hogy egy körülbelül 10 cm hosszú szárral rendelkező csizmát válassz hozzá. Ez ugyanis megvédi majd a bokáidat és a lábaidat a hidegtől, valamint a csizmába bejutó esetleges hópelyhektől. 

 

Válassz a hagyományos felsőruházat helyett steppelt mellényt!

 

Ahogy azt már egy korábbi blogcikkünkben is kifejtettük, a nagyméretű steppelt mellények a hideg idő egyik sztárdarabjának számítanak. Különböző hosszúságban és stílusban kaphatók, és szerintünk egy női egyberuhával párosítva kitűnő kombinációt alkotnak. A segítségükkel élvezheted az általuk biztosított meleget, az ujjak hiánya pedig lehetővé teszi a ruha általános formájának láthatóságát.

 

Szerinted milyen a tökéletes egyberuha női szemmel?


Most, hogy leírtuk a mi verziónkat a témával kapcsolatban, érdekelne a te véleményed is. Kérlek oszd meg velünk a gondolataidat arról, hogy szerinted milyen is a tökéletes egyberuha!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.