Nagykereskedés

ABUTIK.HU női ruha online nagykereskedés. Több ezer féle termék nagykereskedelmi árakon. Termék képeket és termékleírást biztosítunk, így könnyen integrálható más webáruházba, boltba. Női ruha XS S M L XL XXL 2XL XXXL 3XL és 4XL méretben. Szezonról-szezonra új termékek kerülnek női ruha online nagykereskedésünkbe. A plus size molett CAVARICCI márka kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk. A cavaricci kiváló minőségú és ár-érték arányú europai márka. Minden online női ruha nagykereskedésünkben várásolt termékről 27%-os áfás számlát állítunk ki magyarországi cégünkről. Termékeink egy része készletről, egy része rendelésre érkezik. Amennyiben szeretné forgalmazni üzletében, webáruházában termékeinket, azt az alábbi módon teheti meg:

1. Regisztráljon Webáruházunkban

Nagykereskedelmi árainkat csak belépve fogja tudni megnézni, ezért nagyon fontos, hogy valós e-mailcímmel regisztráljon. Nagykereskedelmi árainkat a webáruházunkban csak a bejelentkezés után láthatja, melyek Forintban értendőek és NEM tartalmazzák az ÁFÁ-t!

2. Töltse ki ürlapunkat

A kitöltött ürlap alapján tudjuk leellenőrizni, hogy valóban működő üzletben szeretné a termékeinket árusítani. Amennyiben olyan városból szeretne regisztrálni, ahol már van egy szerződött partnerünk, abban az esetben jogunkban áll kérését visszautasítani. 

3. Adatai ellenörzése után jóvá hagyjuk regisztrációját.

Amint leellenőriztük az adatait, jóváhagyjuk regisztrációját, így a belépést követően a nagykereskedelmi nettó árakat látja termékeink alatt. Bizonyos termékeinkre nem tudunk a kiskereskedelmi ártól eltérő árat biztosítani!

Regisztrációs ürlap itt

Kereskedői Ürlap kitöltése:

E-mail cím
Telefonszám
Vállalkozás neve
Vállalkozás címe
Adószám
Weboldal, webshop domain:
Fizikális bolt neve és címe:
Igazolás a vállakozásról (lehet digitális kép)